Polis KENAL PASTI Identiti Wanita Tempatan Yang MAUT Terjun Bangunan 36 Tingkat Di Bangsar !!!Polis KENAL PASTI Identiti Wanita POPULAR Yang MAUT Terjun Bangunan 36 Tingkat Di Bangsar. Jangan TERKEJUT !!!


Polis KENAL PASTI Identiti Wanita Tempatan Yang MAUT Terjun Bangunan 36 Tingkat Di Bangsar !!! | Seorang wanita tempatan berusia 24 tahun maut apabila terjun dari tingkat 36 Blok A Kondominium Suasana Sentral Loft, Bangsar dalam kejadian 5 petang tadi.
1
Menurut Ketua Polis Daerah Brickfields Asisten Komisioner Sharul Othman Mansor, polis menerima laporan dari orang awam sebelum ke tempat kejadian dan mendapati wanita tanpa identiti itu sudah mati.
“Pemeriksaan lanjut dilakukan bersama pengawal keselamatan banggunan berkenaan menemui beg pakaian dipercayai milik mangsa di tingkat 36 blok berkenaan.
“Pemeriksaan lanjut polis tmendapati mangsa adalah Chan Li Kwin, berusia 24 tahun dan berasal dari Bukit Mertajam.
“Mangsa mati selepas parah di bahagian belakang kepala, tubuh badan dan putus kaki kanan,” katanya sebagaimana lapor Harian Metro.
Kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. KREDIT HARIAN METRO.
2
3

Polis KENAL PASTI Identiti Wanita Tempatan Yang MAUT Terjun Bangunan 36 Tingkat Di Bangsar !!! Polis KENAL PASTI Identiti Wanita Tempatan Yang MAUT Terjun Bangunan 36 Tingkat Di Bangsar !!! Reviewed by Huzairi h2m on 01:09:00 Rating: 5
Powered by Blogger.