ALFATIHAH: Pasangan Kekasih Bakal Berkahwin Ditemui Mati Berpelukan Dalam Keadaan Yg Sangat...Ya Allah. Kesiannya. Tak lama lagi nak kahwin, tiba² boleh jadi macam ni pula. Tak sampai hati nak tengok. Sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat mereka berdua ni.
SABAK BERNAM - Mayat seorang lelaki dan perempuan ditemui oleh orang awam di parit awal pagi tadi.


Dalam kejadian pagi tadi, mayat seorang lelaki berusia 20 tahun dan perempuan, 18 tahun dijumpai oleh orang awam yang sering melalui jalan berkenaan di hadapan Sekolah Kebangsaan Seri Bahagia Parit 9 Timur Sungai Besar.


Menurut laporan awal, mayat kedua-dua mangsa telah dibuang dalam parit itu dan tenggelam selama tiga hari. Punca kematian masih belum diketahui.


Difahamkan, kedua-dua mangsa bakal melangsungkan perkahwinan pada bulan Disember ini. - MY MEDIA HUB

UPDATE 4.25 PETANG

Mati berpelukan
Oleh Mohamad Shukor Amin

Sabak Bernam: Sepasang kekasih yang akan bernikah bulan depan ditemui mati berpelukan dalam tali air di hadapan Sekolah Kebangsaan Seri Bahagia Parit 9 Timur, Sungai Besar, dekat sini pagi tadi.

Mangsa dipercayai lemas dalam tali air itu selepas motosikal dinaiki mereka terbabas semalam.

Ketua Polis Ibu Pejabat Polis Daerah Sabak Bernam Superintendan Nor Azmi Isa berkata, mayat pasangan itu ditemui 8 pagi tadi oleh orang awam.

Menurutnya, kedua-dua mangsa menaiki motosikal dan dipercayai terbabas sebelum masuk ke tali air berkenaan ketika hujan lebat semalam.

Beliau berkata, mangsa dikenali Intan Norliyana Mohammed, 18, dari Parit Changkat dekat sini dan Mohammad Azizul Ariffin, 21, dari Kampung Baru Nelayan.

Menurutnya, keluarga Mohammad Azizul membuat laporan polis melaporkan kehilangannya 9.30 malam tadi.

Difahamkan kedua-duanya akan bertunang bulan ini dan mendirikan rumah tangga bulan depan. - Harian Metro


ALFATIHAH: Pasangan Kekasih Bakal Berkahwin Ditemui Mati Berpelukan Dalam Keadaan Yg Sangat... ALFATIHAH: Pasangan Kekasih Bakal Berkahwin Ditemui Mati Berpelukan Dalam Keadaan Yg Sangat... Reviewed by Unknown on 21:40:00 Rating: 5
Powered by Blogger.