Perghh!! Macam ni Ke Janna Nick Pelakon Drama TV 3 Dulu?? Bezanya dia yang Sekarang!Perghh!! Macam ni Ke Janna Nick Pelakon Drama TV 3 Dulu?? Bezanya dia yang Sekarang!
Perghh! masa sekolah dulu dah macam pengggMungkin anda sudah mengenali insan ini yang mula bertapak dalam industri hiburan tanah air melalui beberapa buah drama yang menaikkan namanya, Janna Nick, artis yang berasal dari Kedah ini seringkali mewarnai rencah hiburan tanpa sebarang kontroversi setakat ini.


Antara drama popular yang dibintangi oleh Janna Nick adalah Syurga Nur dan Kau Aku Kita di saluran media prima TV3.Namun, Janna Nick senantiasa mengimbau kenangan- kenangan lamanya melalui portal media sosial seperti Instagram dan Twitter untuk mendekati peminatnya.


Apa yang menarik, Janna nick telah menaikkan beberapa keping gambar ketika zaman persekolahannya yang mungkin akan membuka mata peminat dengan bandingan dirinya sekarang ini.


Janna Nick mungkin bakal menjadi ratu industri hiburan tanah air sedikit masa lagi, lagipun penulis pun jarang melihat drama Melayu, namun sekali terpandang Janna Nick ini, ada suatu yang memukau sanubari ini, bergetar tulang rusuk bak ang! Ewah! Harap Janna baca ye, abang suka Janna. Hahaha.
Trust me dulu sekolah lagi kurus dari sekarang..n kalau chess tournament mmg la tak hitam..ni netball kot..


Di sini di kepilkan beberapa gambar untuk tatapan pembaca maya.


KLIK untuk besarkan gambar

KLIK untuk besarkan gambar


KLIK untuk besarkan gambarKLIK untuk besarkan gambar
Semoga Janna Nick sentiasa tidak terpalit dengan kontroversi, jadikan ini sebagai platform untuk memartabatkan kembali industri hiburan tanahair dalam suasana yang berbeza hendak-Nya.
Perghh!! Macam ni Ke Janna Nick Pelakon Drama TV 3 Dulu?? Bezanya dia yang Sekarang! Perghh!! Macam ni Ke Janna Nick Pelakon Drama TV 3 Dulu?? Bezanya dia yang Sekarang! Reviewed by Unknown on 22:07:00 Rating: 5
Powered by Blogger.