Anak Lisa Surihani Dan Yusri Terima Padah Selepas Kesilapan Mereka Beberapa Bulan Lalu Kerana Memuat Naik Foto BertigaKehadiran cahaya mata baru di dalam keluarga ini sememangnya dinanti ramai peminat mereka malah sehingga kini tiada lagi gambar penuh Yahaira Leanne yang dikongsikan oleh Lisa Surihani dan juga Yusry KRU. 
Menurut Lisa, walaupun sebelum ini hanya sekeping gambar cahaya matanya itu dikongsikan bersama, sudah terdapat banyak akaun palsu di laman sosial yang menggunakan gambar tersebut dan menjadi akaun untuk menjual beli dan juga servis.
“Bayangkan selepas foto kami bertiga didedahkan, kami sendiri terkejut melihat betapa banyak akaun laman media sosial termasuk Instagram yang diwujudkan khalayak atas nama Yahaira. Ada pula yang mengambil keuntungan di atas akaun terbabit dengan menjual barang dan perkhidmatan”“Hal ini sendiri cukup merisaukan Lisa sebagai ibu,” jelas Lisa kepada BH Plus. Sebelum ini, pasangan ini pernah memberitahu bahawa mereka mahu membesarkan Yahaira sama seperti kanak-kanak lain dan mengharapkan agar peminat dan orang ramai dapat menghormati privasi mereka.

Anak Lisa Surihani Dan Yusri Terima Padah Selepas Kesilapan Mereka Beberapa Bulan Lalu Kerana Memuat Naik Foto Bertiga Anak Lisa Surihani Dan Yusri Terima Padah Selepas Kesilapan Mereka Beberapa Bulan Lalu Kerana Memuat Naik Foto Bertiga Reviewed by Unknown on 22:54:00 Rating: 5
Powered by Blogger.