5 Foto Bulan Madu Maria Farida Yang Amat Menghairahkan Bersama Suami..


5 Foto Bulan Madu Farida Yang Tidak Masuk akal,, Tak Sangka Boleh Macam Jadi Macam Nie,, Sabar Ye Farida5 Foto sekitar bulan madu Maria Farida yang amat mengghairahkan bersama suami
Home » Hiburan » 5 Foto sekitar bulan madu Maria Farida yang amat mengghairahkan bersama suami


Hanya mampu terbeliak mata. Mari saksikan 5 foto sekitar bulan madu Maria Farida yang amat mengghairahkan bersama suami dan anak-anak tiri.


 Farida didakwa abaikan anak-anak tiri selepas berkahwin

Baru sahaja menjadi ibu kepada anak-anak suami yang dinikahinya pada November lalu, kini sudah kedengaran suara anak tiri Maria Farida yang mengakui kecewa dengan perubahan sikap bapa mereka, Datuk Rahman Shakur dan pelakon tersebut selain mengabaikan adik-beradiknya.


Menurut Nurshazleen Anis yang berusia 28 tahun, semuanya baik-baik belaka tetapi perubahan mula terjadi selepas mereka berkahwin meyebabkan hidup mereka adik beradik menjadi porak poranda dan terbiar.

“Saya terkilan dengan papa yang langsung tidak menjenguk ketika saya dimasukkan ke hospital kerana denggi. Ketika di hospital, saya mula nampak belang Maria dan dari situ, saya mula sedar kami akan ditendang dan perlu mencari hidup sendiri”


“Banyak perkara yang dipertikaikannya dan ia sangat menyakitkan hati. Maria menghancurkan kebahagiaan keluarga kami,” katanya. Selain Wan Nathasha yang berusia 22 tahun, Shazleen masih mempunyai adik-adik remaja: Damia Caldia, 16, Cahaya Nilam, 14, Aishyea Rahman, 10 serta Qalif Ryan, 6.

Lebih mengejutkan, Shazleen turut mengaku bahawa dia sebelum ini dihasut untuk memburukkan ibunya, Karen Rahman melalui laman sosial dan dipaksa membuat kenyataan negatif dalam sebuah program hiburan. Begini pula ceritanya, kalau tengok dalam Melodi sebelum ini, kena kecam habis bekas ibu mereka.

“Saya terkesan sangat kerana dulu, saya pernah memburukkan dan membuangnya tetapi kini mummy (Karen) yang sentiasa mengambil berat. Saya buang mummy dulu kerana terpengaruh dengan cerita hasutan,” katanya.

Lebih baik sekiranya perkara ini dibincangka secara baik oleh mereka sekeluarga dan semoga semuanya dapat diselesaikan dengan cara yang baik.

5 Foto Bulan Madu Maria Farida Yang Amat Menghairahkan Bersama Suami..  5 Foto Bulan Madu Maria Farida Yang Amat Menghairahkan Bersama Suami.. Reviewed by Unknown on 22:56:00 Rating: 5
Powered by Blogger.