Sayu.. Jep Dedah Punca Sebar Beliau Tak Sertai Maharaja Lawak Mega 2016Sayu.. Jep Dedah Punca Sebar Beliau Tak Nak Sertai Maharaja Lawak Mega 2016
Mesti korang pelikkna kenapa Jep tak join Maharaja Lawak Mega Tahun ni ? Rupanya ni sebab dia Jep tak join dah Maharaja Lawak Mega. Kesiannya dekat dia..
Pelawak popular, Jep Sepahtu membuat pengumuman mengejutkan untuk tidak menyertai “Maharaja Lawak Mega” tahun depan.

Bagi Jep Sepahtu, pengalaman menyertai program kegilaan ramai itu bersama-sama Yus Jambu, juga mesra dipanggil Pak Yus, menjadi kenangan yang cukup istimewa buatnya.

Ini komen Jep Sepahtu:

“Selepas pemergian Pak Yus, saya rasa saya tidak masuk lagi program 'Maharaja Lawak.'

“Program itu cukup meriah dan istimewa kerana adanya orang-orang seperti Pak Yus yang memeriahkan lagi program itu,” 

“Program itu juga cukup bermakna bagi saya sendiri kerana kami sebenarnya tidak bertanding sesama sendiri dalam program itu, peminat yang menilai [sebagai pertandingan] dari luarannya. Kami sebenarnya sebagai satu keluarga.

“Jadi saya tidak rasa saya dan Syuib akan masuk Maharaja Lawak dalam masa terdekat ini,” Jep dan Shuib merupakan ahli kumpulan Sepahtu yang merupakan antara peserta kegemaran dalam rancangan ini. 


Selain itu Sepahtu juga pernah bersama menampilkan Rahim dan juga Ilya manakala Mamat pula merupakan ahli kumpulan asal kumpulan Sepah.
Sayu.. Jep Dedah Punca Sebar Beliau Tak Sertai Maharaja Lawak Mega 2016 Sayu.. Jep Dedah Punca Sebar Beliau Tak Sertai Maharaja Lawak Mega 2016 Reviewed by Unknown on 09:41:00 Rating: 5
Powered by Blogger.