Selepas Namanya Busuk, Akhirnya Adam AF Berlaku Jujur Dedahkan Punca Dia Ceraikan Fiza
Selepas Namanya Busuk, Akhirnya Adam AF Berlaku Jujur Dedahkan Punca Dia Ceraikan Fiza
Serius tak sangka, dah cerai ni habis semua benda buruk nak dedah pada orang ramai !Pelbagai spekulasi dan persoalan tercetus apabila Fiza dalam satu kenyataan memberitahu hubungan mereka semakin hambar  dan tidak pernah aman terutama sekali ketika ia melibatkan  soal kewangan rumah tangga.

Sekaligus ada pihak yang menganggap Fiza dan Adam tidak boleh susah dan senang bersama dan begitu mudah membuat keputusan untuk bercerai.

Namun tegas Adam melalui portal Media Hiburan, masalah kewangan ataupun orang ketiga bukanlah punca mereka berpisah.

Biarlah punca perceraian kami ini hanya Allah sahaja yang tahu. Saya tidak mahu mengulas apa-apa tentang perkara ini.

Apa pun, ia bukanlah disebabkan oleh orang ketiga ataupun masalah kewangan. Mungkin sudah tiada jodoh antara kami.

Bagi Adam beliau sudah berusaha untuk mempertahankan rumah tangganya dan mungkin dengan berpisah adalah jalan terbaik buat beliau dan Fiza.

Setelah mencuba (mempertahankan rumah tangga), saya reda dengan apa yang berlaku ini dan menganggap perpisahan adalah jalan yang terbaik buat kami berdua.

Sudah jodoh mereka singkat hendak buat macam mana bukan? Semoga selepas ini masing-masing akan berjumpa dengan kebahagiaan yang lain. InshaAllah.
Selepas Namanya Busuk, Akhirnya Adam AF Berlaku Jujur Dedahkan Punca Dia Ceraikan Fiza Selepas Namanya Busuk, Akhirnya Adam AF Berlaku Jujur Dedahkan Punca Dia Ceraikan Fiza Reviewed by Unknown on 07:53:00 Rating: 5
Powered by Blogger.