[7 FOTO] NGERI ! Hanya Kerana Membuat BISING, Lihat Apa Yg Terjadi Pada 5 Kanak² Ini


[7 FOTO] NGERI ! Hanya Kerana Membuat BISING, Lihat Apa Yg Terjadi Pada 5 Kanak-Kanak Ini
Gambar nombor 3 tu paling ngeri ! Serius tak sanggup nak tengok ! Memang ZALIM ! Sanggup dia buat sampai macam tu sekali !Chiang Mai (Thailand): Empat budak dan seorang budak perempuan berusia antara lima bulan hingga lapan tahun mati ditetak oleh seorang lelaki yang mengalami masalah mental daerah Chai Prakarn Chiang Mai manakala ibu kepada tiga daripada kanak-kanak itu, cedera.

Menurut The Nation, lelaki itu, Asapa Siwua, 22, dibebaskan dari hospital di Chiang Mai sebulan lalu, masuk ke dalam rumah dengan membawa pisau besar lalu menetak kepala dan leher kanak-kanak terbabit. Mereka dikenal pasti sebagai Wasant Sae Ying, Aaref Sae Ying, Singju Sae Ying, Hao Sang Sae Ying dan Theerawut Denwipailertlam.

Yikor Sae Jern, ibu kepada dua budak anak budak perempuan yang dibunuh, luka dari muka hingga ke telinga. Dua lagi budak yang menjadi mangsa ialah anak saudara Yikor dan anak jirannya.

AP melaporkan, jurucakap polis Leftenan Kolonel Sombat Kalasuk berkata, lelaki itu menjadi berang dengan bunyi bising dari rumah jirannya iaitu rumah mangsa lalu mengambil pisau sepanjang 47 sentimeter di dapur dan pergi ke rumah berkenaan dan membunuh kanak-kanak terbabit.

Tiga kanak-kanak yang menjadi mangsa ditemui dalam rumah manakala seorang lagi ditemui berhampiran pagar di luar rumah. Budak kelima mati di hospital.

Selepas melakukan pembunuhan itu, lelaki berkenaan masuk ke dalam rumahnya dan penduduk kemudian mengepung rumah berkenaan.

Apabila polis tiba dan membawa keluar lelaki itu, penduduk menyerangnya hingga dia cedera.[7 FOTO] NGERI ! Hanya Kerana Membuat BISING, Lihat Apa Yg Terjadi Pada 5 Kanak² Ini [7 FOTO] NGERI ! Hanya Kerana Membuat BISING, Lihat Apa Yg Terjadi Pada 5 Kanak² Ini Reviewed by Unknown on 07:37:00 Rating: 5
Powered by Blogger.