6 Foto terbaru Nurulhidayah anak perempuan DS Ahmad Zahid di tahun 2016 yang terlajak Hot dan mengghairahkanMakan Hati Lagi Kan! 6 Foto terbaru Nurulhidayah anak perempuan DS Ahmad Zahid di tahun 2016 yang terlajak Hot dan mengghairahkan mengalahkan bidadari. Foto no.3 tu paling kami tak tahan tengok...naik bulu roma BEB!Anak kepada Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi menyelar tindakan penyokong Bersih 4 kerana membuat perhimpunan jalanan.

Di laman Facebook miliknya, Nurulhidayah Ahmad Zahid menyifatkan protes itu sebagai perbuatan bodoh dan lebih baik penyokong-penyokong yang terlibat memasuki askar dari membuat demo jalanan.

"Nak sangat pertahankan NEGARA konon? Pergi masuk Askar la. Jaga sempadan.

"Pegi Ops Pasir.. segala mak bapak Ops korang bole rasa. Nie takat uniform kuning bangga dapat masuk TV, masuk paper.. apa ke jadahnya?

"Don't make me speak Malay language because I will speak the language that made u really understand.

Nurulhidayah juga turut menyatakan perasaan kesalnya kerana pernah berdemo ketika pada 1998 ketika era reformasi. Ketika itu, ayahnya, Zahid Hamidi pernah ditangkap oleh ISA kerana dilihat sebagai sekutu Anwar Ibrahim ketika era pemerintahan Mahathir.


"Berani sangat la tu konon nak bangkang macam tu? Aku pernah merasa zaman 1998 macam korang. Betapa BODOH nya aku ketika itu sbb berkumpul nak seronok2.

"Time tu aku suruh Tun Mahathir turun. Aku percaya ramai yang mcm tu dulu. Tapi zaman skrg dah tak releven babe kat atas jalan ni!

"Negara luar tu dok perhati jer nak Malaysia ni huru hara. Malas la nak cakap. Pendapat aku - ITU KERJA SIA2. Dalam bahasa mudah faham - KERJA BODOH!", tulisnya di Facebook

Selain dari itu, turut kelihatan beberapa rentetan posting di Facebook yang menyuarakan pendapatnya mengenai Bersih 4.0...

6 Foto terbaru Nurulhidayah anak perempuan DS Ahmad Zahid di tahun 2016 yang terlajak Hot dan mengghairahkan  6 Foto terbaru Nurulhidayah anak perempuan DS Ahmad Zahid di tahun 2016 yang terlajak Hot dan mengghairahkan Reviewed by AAA on 07:37:00 Rating: 5
Powered by Blogger.