VIDEO PANAS: UQASHA SENROSE BUAT HAL LAGI, RAKAM VIDEO CIUM LELAKI DAN POST DI FB. Syoknya la kena cium dengan uqasha, impian dalam hidup akhirnya TERCAPAI!!
Belum habis dengan kontroversi, pelakon yang sedang meningkat naik ini telah berkongsi video dia memaksa seorang lelaki untuk mencium pipi dan aksi ini telah menarik perhatian ramai peminat. Ada juga komen dari peminat beliau mengatakan sangat malu dengan tindakan Uqasha.


Untuk pengetahuan semua, budak lelaki di dalam video ini adalah adik kepada Uqasha. Kami percaya ianya hanya gurauan adik-beradik semata-mata.Dalam perkabaran lain, Uqasha Senrose masih dalam pengambaran Drama Bersiri di Slot Akasia TV3 yang bakal Ditayangkan pada 17 Febuary ini. Jangan lupa tonton.

LIHAT VIDEO DI BAWAH
KLIK SINI


SUMBER
VIDEO PANAS: UQASHA SENROSE BUAT HAL LAGI, RAKAM VIDEO CIUM LELAKI DAN POST DI FB. Syoknya la kena cium dengan uqasha, impian dalam hidup akhirnya TERCAPAI!! VIDEO PANAS: UQASHA SENROSE BUAT HAL LAGI, RAKAM VIDEO CIUM LELAKI DAN POST DI FB. Syoknya la kena cium dengan uqasha, impian dalam hidup akhirnya TERCAPAI!! Reviewed by Unknown on 22:02:00 Rating: 5
Powered by Blogger.