Alhamdulillah! Akhirnya Siti Nurhaliza Kongsi Saat Gembira Menjadi Ibu! Tahniah Dato Siti!


Alhamdulillah! Akhirnya Siti Nurhaliza Kongsi Saat Gembira Menjadi Ibu! Tahniah Dato Siti !

Bukan mudah untuk ibu tiri dan anak tiri menjalinkan hubungan mesra lebih-lebih lagi pernah mengalami kisah silam. Tetapi bukan bagi Siti Nurhaliza yang dianggap sangat selesa apabila bersama anak tirinya. 

Malah bersempena sambutan hari ibu yang bakal berlangsung pada 10 Mei ini, Dato Siti Nurhaliza sendiri mengakui kehadiran anak-anak tiri memang mengisi kehidupannya walaupun kadang-kala dia juga sibuk dengan kerjaya. Apa yang menariknya tentang anak tiri Siti Nurhaliza ialah dia kini dikatakan tengah bercinta dengan pelakon popular Izara Aisyah 

Walaupun tidak miliki anak kandung tetapi naluri seorang ibu ada dalam diri penyanyi tersohor ini. Ini boleh dibuktikan apabila Siti Nurhaliza menjadikan ibunya sebagai idola kerana pengorbanan yang dilakukannya adalah cukup besar. 

Menurutnya lagi, antara kenangan yang sentiasa segar dalam ingatan penyanyi ini ialah apabila berpeluang berduet dengan ibunya dalam majlis tertentu. Indahnya punyai ibu, hargailah disaat mereka masih ada. Selamat hari ibu untuk mereka yang bergelar ibu dan bakal bergelar ibu!

Alhamdulillah! Akhirnya Siti Nurhaliza Kongsi Saat Gembira Menjadi Ibu! Tahniah Dato Siti! Alhamdulillah! Akhirnya Siti Nurhaliza Kongsi Saat Gembira Menjadi Ibu! Tahniah Dato Siti! Reviewed by AAA on 04:14:00 Rating: 5
Powered by Blogger.