"Bukan Saya Tak Nak, Awal Yang Tak Mahu" Kata-Kata Scha Bongkar Rahsia Buat Orang Ramai Terkejut Dengan . . . .


"Bukan Saya Tak Nak, Awal Yang Tak Mahu" Kata-Kata Scha Bongkar Rahsia Buat Orang Ramai Terkejut Dengan Kata-kata Scha..
Peminat Scha al-Yahya pastinya kini sudah kembali gembira kerana pelakon kegemaran mereka kini sudah kembali muncul di kaca televisyen. Ketika disoal oleh Utusan Malaysia sama ada dia mahu berlakon bersama suaminya, Awal Ashaari, Scha mempunyai jawapan tersendiri.
Bukan saya tak nak, Awal yang tak mahu. Entahlah, dia lebih berminat menjadi pengacara program, jadi saya harus hormat pendiriannya”
“Kalau saya diberi peluang untuk mengacara dengan Awal, memang saya terima kerana bila bekerjasama dengan dia, dapatlah saya belajar kerana suami saya itu lebih mahir dalam bidang itu,” katanya.

“Saya tidak kisah berlakon drama atau filem, janji skripnya menarik perhatian. Begitu juga kalau perlu tinggalkan Lara lama, semua itu boleh diatur kerana kalau saya di lokasi, Awal boleh jaga anak,” katanya.
 Tambah Scha, ketika ini merupakan waktu yang sesuai baginya untuk meneruskan kerjayanya di dalam bidang lakonan kerana sebelum ini dia perlu menjaga Lara.

"Bukan Saya Tak Nak, Awal Yang Tak Mahu" Kata-Kata Scha Bongkar Rahsia Buat Orang Ramai Terkejut Dengan . . . .     "Bukan Saya Tak Nak, Awal Yang Tak Mahu" Kata-Kata Scha Bongkar Rahsia Buat Orang Ramai Terkejut Dengan . . . . Reviewed by AAA on 06:37:00 Rating: 5
Powered by Blogger.